Institutionel Leverandør til det institutionelle marked

Ergonomi

Vores ergonomiske hæve/sænke puslebord, og seng med højt soveleje, reducerer antallet af daglige løft op og ned fra puslepladsen og ind og ud af sengen.

Ved at undgå dårlige arbejdsstillinger igennem vores ergonomisk møbler, forbedres helbredet, som ellers på længere sigt kunne være udsat for nedslidningsskader og risiko for overbelastning.

Safety-nest ergo sengen, som Bino har udviklet i samarbejde med MTA i Australien, har forhøjet sengeleje, som gør at personalet kan løfte barnet ind og ud af sengen i hoftehøjde uden belastende løft.

Max & Rosie ergo puslestation gør det muligt for de større blebørn selv at kravle op på puslepladsen. Der kan spares mange løft og unødig belastning i institutionerne i løbet af en lang dag.

Max & Rosie hæve sænke ergo puslebord er testet i det danske institutionsmiljø. Det er et nyt smart design, som er enkelt at bruge ved hjælp af fjernbetjening.
Med fjernbetjeningen er det nemt, at vælge den arbejdshøjde, som passer til den enkelte. Det ergonomiske puslebord kan sænkes så de større blebørn selv kan kravle op – den er testet til at kunne løfte over 100 kg

bino_Ergonomics

Kontakt os

Du må endelig ikke tøve med at kontakte os for at få mere information om vores produkter, et møde eller et godt råd.
KONTAKT OS